En PS4-version av World of Tanks bekräftades under september förra året och mellan den 8 och 10 januari pågick en beta för spelet. Nu har versionen även fått sitt releasedatum som har kommit att bli tisdagen den 19 januari. Alltså nästa vecka.

Wargaming lovar att spelet kommer dra full nytta av kraften hos PS4an, vare sig det gäller visuella förbättringar, kontrollfunktionalitet, Share play och Playstation Vita Remote Play. Via Playstation Store kan spelarna också hitta så kallade "Founder's Packs" - som vi nämnt innan - som innehåller spelmaterial av premium-värde. Spelare som loggar in innan den 31 januari, 2016 får också stridsvagnen T1E6-PS US Premium Light Tank att lägga till sin samling.

PS4-versionen av World of Tanks kräver inte Playstation Plus för att du ska kunna spela det. Bra, va?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.