Dragon Quest Heroes II: Twin Kings and the Prophecy's End kommer till Playstation 3, Playstation 4 och PS Vita lagom till att serien fyller 30 år den 27 maj. Detta meddelar Square Enix. Släppet gäller för närvarande endast Japan och det är oklart ifall vi i väst får ta del av festen.

Det första Dragon Quest släpptes den 27 maj 1986 till Famicom (japanska NES). Nästa del - Dragon Quest XI: In Search of the Departed Time - släpps som bekant i år till Nintendo 3DS, Playstation 4 och... NX.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson