Prinsessan Daisy får vara med i Super Mario Maker

Som vi har väntat!

Nästan alla Nintendos kända och okända figurer får vara med i Super Mario Maker - näst på tur är den ibland bortglömda prinsessan Daisy. Hon debuterade 1989 i Super Mario Land till Game Boy, där hon tillfälligt ersatte prinsessan Peach som den fagra mö att rädda. Hennes design är snarlik Peach men med en annan färgpalett som man kan se på bilden nedan.

Nintendo verkar ha fattat det här med att ge bort lite gratis DLC då och då - det håller spelen aktuella och fansen nöjda. Sen att nya kostymer inte gör så stor skillnad för spelmekaniken är en annan femma, men visst är det kul att springa runt med andra karaktärer än Mario när man hoppar skiten ur sina hemmasnickrade plattforms-mästerverk.

Vem vill du ska va med nästa uppdatering?

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

FeatureTrailern - spelvärldens samhällsfara nummer ett?

Alex om ständigt krossade förväntningar i spelvärlden.

FeatureThrowback Thursday: Eternal Sonata

Så mycket mer än bara ett spel.

FeatureThe Witcher III: En värld utan kompromisser

Adam har fått chanen att intervjua Witcher-teamet om spelvärlden i deras efterlängtade rollspel.

Tävling: Vinn massor av Fallout-prylar

Prylar och loot - vi tävlar ut ett härligt Fallout-paket.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading