To the Moon anses enligt många människor vara ett av de mest känsloladdade spelen som finns på Steam. Med både ett starkt soundtrack och smart berättande som hade flera intressanta djupdykningar på samma gång så blev i alla fall jag förälskad.

Nu har det släppts en teaser på det kommande spelet Finding Paradise som ska vara en uppföljare till To the Moon. Än en gång ska vi ta oss an rollen som läkarna från Sigmund Corp och färdas in i en persons undermedvetna. Där ska minnen upplevas för att kunna skapa ett minne som uppfyller personens sista önskan innan hen dör. Spana in teasern här nedan:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.