CD Projekt Red: Kommande Witcher 3-expansionen blir bättre än huvudäventyret

Är det ens möjligt?

Det är i år som den tredje och sista expansionen till The Witcher 3: Wild Hunt släpps. Efter att ha matat spelarna med gratis innehåll och expansionen Hearts of Stone är det dags att gå vidare, med andra ord. Och CD Projekt Red är ödmjuka med lanseringen. I en intervju med våra kollegor i Italien pratade senior writer Jakub Szamalek om just Blood & Wine:

"Blood and Wine is an independent plot, not strictly tied with the main plot of Wild Hunt. With our experience and with all the feedback received after game's release, we believe we have made something even better than main game".

En av anledningen är att en mer karismatisk fiende kommer dyka upp:

"For example, we believe that we failed in Wild Hunt to create a charismatic enemy, and then we worked to make unique and memorable opponent of this expansion. We also created a rather complex story that we believe players will appreciate. We quite satisfied with this work, but we know that we can do even better".

Fina tider för rollspelsälskare med andra ord.

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading