Titanfall blev, trots utebliven dundersuccé, det spel som definierade Xbox One när den precis släppts. Och en uppföljare är på väg. Nu söker Respawn Entertainment dessutom nytt blod till projektet och i en jobbannons skriver de att de behöver en leveldesigner till Titanfall samt ett hemligt projekt.

I annonsen beskrivs det hemliga spelet som "ett actionspel i tredjeperson" och att det handlar om ett nytt varumärke. Respawn Entertainment eftersöker en person i ledarposition med erfarenhet på minst fem år.

Sugen på att söka? Klicka dig i så fall hit.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Spel i den här artikeln

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.