Vad säljer Xür i helgen (15-17 jan)

Xür besöker the reef med grymma vantar.

Jag vet inte hur ni känner men visst är det inte superhett att logga in i Destiny just nu? Det är verkligen en mellanperiod med inte så mycket nytt innehåll att vara peppad på. Många har säkert, likt jag, kört igenom King's fall x antal gånger nu, och till och med Trials of Osiris känns lite oinspirerat just nu. Då räcker det inte med att Bungie ger oss lite strange coins och motes of light, snart måste vi få något nytt att hypea över!

Hur som helst, trots nyhetstorkan har Xür med sig ett klart godkänt innehåll den här helgen.

Ruin wings

Dessa vantar är bland de bästa för titans i PvE. Huvudperken gör att fiender lämnar ifrån sig heavy ammo oftare, vilket är hur bra som helst i nästan alla omständigheter oavsett vilken klass du kör. I PvP är de dock helt irrelevanta.

Celestial nighthawk

Den här hjälmen för hunters gör att Gunslinger-klassen fortfarande känns aningen relevant i PvE. Hjälmen ger dig ett skott med din Golden gun, men förhöjer skadan den gör med gånger sex. Tyvärr är det helt enkelt inte så många tillfällen det är användbart. Kanske Oryx om du mot all förmodan inte fått tag i Touch of Malice än? Likt Ruin wings är den helt irrelevant i PvP då Golden gun redan dödar med ett skott.

The Impossible Machines

Dessa vantar för Stormcaller warlocks ger dig perken Landfall gratis, vilket gör att du också kan lägga till Ionic Blink eller Superconductor, den första bra för PvP och den andra för PvE. Jag skulle framför allt använda de här i PvE, både Landfall och Superconductor är väldigt användbara i till exempel heroic strikes för att snabbt ta dig an stora grupper med fiender.

Utöver det har Xür med sig exotic engrams för hjälmar och legacy engram är för primary weapon. Glöm inte att fylla på dina Three of coins, och ha en trevlig helg!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading