Ratchet & Clank får nytt datum och låg prislapp

Spelet baserat på filmen baserat på spelet kommer inte att kosta mycket mer än en film, trots att det är ett spel.

Playstation 4-debuten för Insomniacs charmiga duo Ratchet & Clank var tänkt att ske i slutet av 2015, men blev som så mycket annat uppskjuten till 2016. Nu har det nya datumet blivit mer precist; den 20 april är det dags. Det är nio dagar innan den kommande Ratchet & Clank-filmen hittar ut på biograferna.

En annan positiv nyhet är att spelet endast kostar 329 kronor på Playstation Store, vilket borde innebära en prislapp på cirka 300-400 kronor i butik.

Ett relativt lågt pris kan väcka oro över det efterlängtade äventyrets utvecklingsbudget, men samtidigt lanserade Sony de utmärka Playstation 3-titlarna Sly Cooper: Thieves in Time och Puppeteer till ett lägre pris än vanligt. Så vi fortsätter att ha stora förhoppningar på Ratchets återkomst.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

P-A Knutsson

P-A Knutsson

Skribent

Sedan P-A kidnappade sin brors Nintendo 8-bit i slutet av 80-talet har han varit fast i spelens värld. Idag står alla nya konsoler vid tv-apparaten och de flesta äldre konsoler är redo att kopplas in när retrosuget blir för stort. P-A tycker om de flesta spelgenrer, men har svårt för fotboll och meningslösa Free to play-titlar.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading