World of Tanks på Playstation 4 har anlänt

Boom!

Wargaming har utannonserat att World of Tanks nu har gått live på Playstation 4, så nu kan även PS4-spelarna ta del av tankstrider i 15v15-matcher. Plattformen får även sina egna exklusiviteter, så som gratis tanks under begränsad tid, inkluderande T1E6-PS Premium light tank med särskilt kamouflage och Pz.Kpfw Elite tank. Den som loggar in innan slutet av januari får T1E6-PS-tanken och Pz-Kpfw blir tillgänglig fram till den 30 april.

Förutom detaljerade kartor, ett rejält tech-träd och över 130 stridsvagnar så kommer PS4-versionen med Dualshock-funktionalitet, Share play och Playstation Vita Remote play.

"The team is very excited to launch World of Tanks on PlayStation®4 and bring the game to a new audience", säger TJ Wagner, Executive Producer på Wargaming Chicago-Baltimore. "The support we have received so far has been overwhelming and we can't wait to share what we have in store for PlayStation®4 in the upcoming months. We hope you enjoy playing the game as much as we enjoy making it."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading