Dark Souls III släpps som bekant i april. Men för den som anser att spelet inte är tillräckligt, så kommer det även en serietidning lagom till lanseringen. Bakom satsningen står förlaget Titan Comics och serien kommer att utforska nya berättelser från Dark Souls-universumet.

Författaren George Mann uppger att han älskat Dark Souls-spelen sedan ett bra tag tillbaka och att han ser fram emot att utforska mer.

"I'm 'dead' excited to be working on this new series (see what I did, there). Dark Souls has a rich, original universe that's just begging to be explored in comics, and I'm honoured to have the opportunity to delve in and tell some new stories within it. I've been a fan of the games for some time, so it's a real thrill to be able to contribute to the mythology of the Hollows and their world."

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.