Den fullständigt förvirrande tidslinjen som ämnar att förtälja kronologin över The Legend of Zelda har fått en ny uppdatering. Även om spelen i den välkända serien är uttalat fristående så hindrade inte det Nintendo från att 2011 publicera en tänkt lösning för hur de olika titlarna hänger ihop. Denna officiella tidslinje förekom i den förtjusande boken Hyrule History som utkom samma år.

Eftersom det ju faktiskt är exakt 30 år sedan det första spelet kom ut så är det inte jättemärkligt att Nintendo väljer att fräscha upp detta ganska omhuldade fenomen.

Såhär ser tidslinjen ut just nu:

1

Vi tackar Nintendo Life för denna information.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Alex Pettersson

Alex Pettersson

Skribent

Alex är en allätare och lapar i sig det mesta inom spel. Dark Souls, Metroid och Uncharted får helt enkelt slåss med FIFA om uppmärksamheten i sladdljungeln under tv:n. Och eftersom han är så förbaskat gammal har han också minst 25 års erfarenhet av spelande.

Fler artiklar av Alex Pettersson