Inga spöken att tävla mot i Mario Kart 64 till Wii U

Samma visa som för nio år sedan...

Igår släpptes Mario Kart 64 till Wii U via Nintendos eshop, som vi rapporterade om här. Som vi dock befarat kan man inte spara några "ghosts" - repriser på sina egna tider med spökförare att tävla mot. Ett briljant system som möjliggjorde att man kunde vässa sina varvtider till absurdum.

Spelet led av samma brist när det återlanserades för första gången till Wii Virtual Console för nio år sedan, så vi anade tyvärr att det skulle kunna hända igen.

När det begav sig till Nintendo 64 behövde man köpa ett så kallat Controller Pak för att kunna spara spöken, men nog känns det som att Nintendo hade kunnat fixa detta till gårdagens digitala släpp. Att de missade det till Wii är en sak, men att inte råda bot på det nu efter att fansen skrikit sig hesa om problemet i åratal är bara märkligt.

Nintendo-märkligt.

1
Dessa går såklart inte att använda till Wii U. Så hur tänkte Nintendo egentligen?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

FeatureTrailern - spelvärldens samhällsfara nummer ett?

Alex om ständigt krossade förväntningar i spelvärlden.

FeatureThrowback Thursday: Eternal Sonata

Så mycket mer än bara ett spel.

FeatureThe Witcher III: En värld utan kompromisser

Adam har fått chanen att intervjua Witcher-teamet om spelvärlden i deras efterlängtade rollspel.

Tävling: Vinn massor av Fallout-prylar

Prylar och loot - vi tävlar ut ett härligt Fallout-paket.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading