Vad säljer Xür i helgen (22-24 jan)

Huvud, axlar, knä och tå i helgens utbud.

Efter flera veckor av nyhetstorka kom då äntligen Bungie tillbaka med en weekly update, och vi fick... Alla hjärtans-dag firande? Crimson days börjar 9 februari och håller på i en vecka och innehåller bland annat en ny 2v2 Crucible-variant, och var väl helt ärligt kanske inte det vi hade hoppats på. Inte för att evenemanget i sig nödvändigtvis är dåligt, men visst hade vi hoppats på något lite mer substantiellt att se fram emot.

Hur som helst, tills dess har vi Iron Banner som är tillbaka 26 januari med spelläget Rift, och letar du efter lite ny exotic armor kan du besöka Xür i helgen.

MK. 44 Stand Asides

Ett par skor till din titan som ökar tiden du kan springa med Shoulder charge aktiv och låter dig även byta riktning lite tajtare. Använder själv inte Shoulder charge så ofta eftersom jag oftast spelar Trials of Osiris, och riktigt så nära motståndarna vill jag inte komma. Men kan absolut passa vissa spelstilar i andra PvP-lägen.

Sealed Ahamkara Grasps

Vantar till din hunter som ger dig en extra melee charge och där varje skada du åsamkar någon med din melee ger en chans att fylla på din primary ammo. Har faktiskt använt dessa då och då för att få en extra smoke grenade till min Nightstalker (men funkar givetvis också med kastknivar till din Gunslinger).

The Ram

Hjälm till din warlock som framför allt ger dig extra armor, vilket alltid är användbart så klart. Gör att du har en lite större chans att överleva till exempel en shoulder charge, två huvudskott med Thorn eller en Sunsinger melee. Jag väljer personligen en exotic med en mer aktiv perk, men jag gillar utseendet på den!

Utöver det får du exotic body engram, så inget vapen den här helgen. Glöm inte dina Three of Coins. Trevlig helg!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading