Hittills har det mesta i Disney Infinity 3.0 handlat om Star Wars, men i mars äntrar Marvel scenen på riktigt. I samband med releasen av Captain America: Civil War lanseras ett playset innehållandes en nydesignad Captain America-figur, samt ett nytt äventyr där upp till fyra spelare ska ta sig igenom tolv banor tillsammans. Eftersom Disney Infinity i dagsläget enbart stöder spel för två spelare samtidigt ska det bli intressant att se hur fyra spelare ska kunna spela tillsammans.

I samma veva släpps även nya Disney Infinity-figurer, bland annat Black Panther, Ant-Man och världens goaste björn Baloo. Vågar vi hoppas på nedladdningsbara sing-a-long-nivåer?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

P-A Knutsson

P-A Knutsson

Skribent

Sedan P-A kidnappade sin brors Nintendo 8-bit i slutet av 80-talet har han varit fast i spelens värld. Idag står alla nya konsoler vid tv-apparaten och de flesta äldre konsoler är redo att kopplas in när retrosuget blir för stort. P-A tycker om de flesta spelgenrer, men har svårt för fotboll och meningslösa Free to play-titlar.