Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Många av er har frågat, så väl på Twitter som Facebook, hur man gör för att komma med i The Division-betan. Den kör som bekant igång den 28 januari på Xbox One, 29 januari på PC och Playstation 4, och avslutas på samtliga format den 31 januari.

Tight om tid med andra ord, men som tur är har betan stöd för förladdning upp till 48 timmar innan start. Det bör räcka gott och väl, speciellt med tanke på att spelet (på PC) väger 26GB.

Enda garanterade chansen för att kunna vara med är om du förhandsbokat spelet till något av formaten spelet släpps på.

Och vill du inte inte lägga ut pengar på spelet än så bör du följa The Division på Twitter, Instagram och Facebook. Samtliga kanaler förväntas släppa koder till betan vilken dag som helst och hey, vissa har redan gjort det.

Registrera dig även på den officiella hemsidan och håll en extra koll under betanperioden då det händer att fler bjuds in under tiden. När utvecklarna väl är bekväma med antalet spelare inne så kan Ubisoft försöka pressa versionen genom att lägga till fler. Det kan till och med vara så att du får en kod sista dagen.

Till sist: En beta kan bli förlängd ifall utvecklaren behöver rätta till fler fel bakom kulisserna. Detta hände med Rainbow Six: Siege-betan - ett annat Ubisoft-spel - och i det fallet förlängdes betan två gånger. Därför finns det möjlighet att få spela betan, även efter att den officiellt tagit slut.

1

Tack, VG247

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading