En ny svensk spelstudio presenterar sig

Fina meriter

10 Chambers Collective är en relativt färsk svensk studio som ska publicera sina titlar på egen hand. Studion har sin bas i Stockholm och är grundad av Ulf Andersson, som även var med och startade Grin (Bionic Commando) och Overkill (Payday).

I en pressrelease delar studion med sig några få detaljer om sitt kommande, ännu namnlösa, spel. Debuten ska bli en förstapersonsskjutare som riktar sig till co-op-fantaster, där varje session ska bli dynamisk och ge spelaren möjlighet att själv välja hur hinder ska bemästras.

Enligt pressreleasen är 10 Chambers Collectives mål att skapa högkvalitativa spelupplevelser utan att studion ska växa sig alltför stor. Hur det går får framtiden utvisa, men vi ser i alla fall fram emot mer information om deras kommande titel.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

P-A Knutsson

P-A Knutsson

Skribent

Sedan P-A kidnappade sin brors Nintendo 8-bit i slutet av 80-talet har han varit fast i spelens värld. Idag står alla nya konsoler vid tv-apparaten och de flesta äldre konsoler är redo att kopplas in när retrosuget blir för stort. P-A tycker om de flesta spelgenrer, men har svårt för fotboll och meningslösa Free to play-titlar.

Relaterat material

Recension: Mario Tennis: Ultra Smash

Hela Mario-gänget är samlat och den här gången ger man sig på att slå på en försvarslös tennisboll.

FeatureVåra E3-önskningar 2016

En högtid större än Julafton närmar sig för oss spelare och detta är paketen som vi hoppas att E3-tomten har med sig i säcken!

Recension: Star Fox Zero

En reboot av en remake av en klassiker.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading