Shovel Knight förväxlad med trädgårdsredskap

Amiibo-varianten listas i fel avdelning hos stor butikskedja.

Den populära indie-hjälten Shovel Knight använder som bekant en spade istället för mer klassiska vapen i sin kamp mot orättvisor. Denna lilla detalj har nu förvirrat någon stackars anställd på det gigantiska amerikanska varuhuset Walmart. Där har nämligen den nyutkomna amiibon föreställandes Shovel Knight felaktigt listats bland företagets trädgårdsprodukter.

1

Då amiibon redan blivit listad som en bästsäljare torde trädgårdsintresserade i USA bli smått förvånade när de ser att den blåa krigaren bland de nyaste och hetaste spadarna på Walmarts hemsida.

Vem vet, ett par grönfingrade människor kanske till och med lägger en beställning i hopp om att denna riddare skall rensa ogräs med sin spade. Kika nedan:

2

Tack NintendoLife!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Call of Duty Black Ops 3

Det udda syskonet i Call of Duty-familjen är tillbaka.

Kampanj för att få HeatoN till Let's Dance

Vill ni se HeatoN skaka rumpa på dansgolvet?

FeaturePåskäggen vi älskar

Många spel har gömda påskägg att bjuda på för den som är tillräckligt ihärdig i sitt letande. I denna artikel berättar redaktionen om sina personliga favoriter!

FeatureAndréas krönika #7: Fem spel jag vill se på E3

Andréas spekulerar i vad som kommer under årets E3 och vad han vill se.

Nintendo: Vi gör våra grymma IP:n fräscha

Nintendo-chefen Reggie Fils-Aime bemöter kritiken från E3-eventet.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading