Respawn jobbar på ny "Titanfall-upplevelse" - släpps inom ett år

Titanfall 2?

EA har nyss haft kvartalsmöte och där dök det så klart upp nya detaljer om utgivarens planer för året. När en av cheferna, Blake Jorgensen, började tala sa han ett och annat intressant.

Bland annat fick vi reda på att DICE snickrar på nytt Battlefield och att det kommer lagom till julhandeln, att en ny "Titanfall-upplevelse" är gå gång hos Respawn och att Mass Effect: Andromeda faktiskt kommer släppas i år.

När Andrew Wilson, företagets VD, talade berättade han att han kollat lite på Titanfall-ppföljaren och att han anser att det lilla han sett ser fantastiskt ut. Vi fick veta att EAs relation till Respawn är stark och att mer information kommer inom kort.

Sist men inte minst påpekade Jorgensen att både nya Titanfall och Mass Effect: Andromeda släpps under nästa räkenskapsår - i det här fallet någon gång mellan oktober 2016 och mars 2017.

Om det handlar om Titanfall 2 är svårt att säga, men folk söker de i alla fall.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading