Vad säljer Xür i helgen (29-31 jan)

Kan Xür slita dig ifrån The Division-betan i helgen?

Inte så kul att vara Destiny-spelare just nu! Vi vet ingenting om var Destiny är på väg i framtiden (förutom Crimson Days som jag nämnde förra veckan) och dessutom verkar de ha ljugit för oss om matchmaking-algoritmerna. Bungie har en lång uppförsbacke framför sig. Jag älskar det här spelet och har inte på något sett gett upp, men med The Division runt hörnet är det förståeligt om man i alla fall tar en paus.

Men som vanligt på fredagar är Xür på besök. Har han med sig tillräckligt intressanta grejer för att dra dig ifrån The Division- betan?

Emyprean Bellicose

Den här hjälmen för titans håller dig i luften när du siktar med ditt vapen. Kan vara livsfarlig för alla andra i PvP om den används av en bra sniper.

Skyburners Annex

Hjälm för din hunter som ger orbs när du dödar med heavy weapon, samt kan ge special ammo om du samlar på dig orbs när din super är laddad. Kan vara användbar i PvE under till exempel raids, men också väldigt situationsbaserad.

Alchemist's Raiment

Och så till din warlock: en exotic som kan ge glimmer när du plockar upp primary ammo och laddar dina grenades och melee när du plockar upp orbs när din super är laddad. Alltså... Jag antar att det kan vara kul att använda den ibland i PvE när du är på patrol? Men annars, nä.

Thunderlord

Och vapnet den här veckan är Thunderlord, ett av de bästa machine guns i spelet. Älskar utseendet, älskar elektriciteten. Är den bättre än andra legendary machine guns? Njae. Men den är cool!

Svag vecka Xür! Nu spelar vi The Division istället. Trevlig helg!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading