The Division är viktigt ur många synpunkter. För det första så är det ett hett efterlängtat spel som hypats till skyarna sedan det visats på E3. För det andra så har de ett gyllene läge att slå sig in på den växande marknaden av MMOFPS nu när Destiny har kritik haglande över sig. Ni vill med andra ord vara se vad det hela handlar om.

Därför tänkte några på redaktionen spela lite the Division beta ikväll och vi skulle gärna se att ni är med oss. Samla ihop era frågor eller ta bara med er snax och dryck för att vara med i vår stream på twitch. Streamen kommer dra igång ikväll klockan 20 och hålla på i 1-2h framåt.

Watch live video from EurogamerSE on www.twitch.tv

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Fler artiklar av Robert Arveteg

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Recension: The Division: Underground

Ubisoft Massive har släppt den första riktiga expansionen. Redo agenter?

Detta förbättras hos The Division genom Update 1.4

Kolla in det nya World Tiers-systemet.

The Divisions offentliga testserver försenas

Rapporten om Update 1.4 och den offentliga testservern.

FeatureEurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.

FeatureSuper Mario Run kommer inte till Switch

Men du har väll en smartphone?