Eurogamer.se har som mål att bli Sveriges mest personliga spelsajt. Vi skriver inte mest, men allt vi gör genomsyras av kvalitet och glimten i ögat.

Nu söker vi tre nya e-sportsskribenter till vårt team. Vi letar efter tre personer som har bred kunskap om e-sport, och främst League of Legends, Dota 2, CS:GO och Call of Duty. Du ska veta allt om de hetaste stjärnorna, ha stenhård koll på de största turneringarna och vara så där härligt e-sportsnördig.

Vi söker dig som behärskar ett avslappnat, engagerande och trevligt språk. I din ansökan bifogar du en 2500 tecken (inklusive blanksteg) lång artikel på valfri e-sportshändelse (som skett i närtid), samt två nyhetsnotiser (även dessa i närtid) om samma ämne. Notiserna bör ligga på cirka 800 tecken.

Vi behöver även kontaktuppgifter samt en presentationstext om dig, vilka spel du diggar och kort om din bakgrund. Samtliga ansökningar kommer att läsa, men vi kan inte lova att vi kan ge feedback på samtliga.

Skicka din ansökan till andreas.goransson@eurogamer.se och skriv "E-sportsskribent" i ämnesraden. Övriga frågor om tjänsten skickas även till samma adress.

Tjänsterna ska vara tillsatta den 10 februari så skynda på. Intervjuer sker löpande. Tack på förhand.

Observera att tjänsten just nu är ideell med möjlighet till ersättning i framtiden.

OBS! Vi söker inga skribenter under 18 år.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.