Braid var ett riktigt jävla bra spel. Jonathan Blows indiepärla tog spelvärlden med storm när det släpptes till Xbox 360 2008, men ändå verkar hans nya spel The Witness sälja mycket bättre redan nu, en vecka efter släppet, än vad Braid gjorde under hela sitt första år.

Exakt hur många exemplar The Witness har sålt är alltså oklart, men Blow skriver också att spelet är det mest nedladdade på "en viss torrentsida" vilket gör försäljningsrekorden desto mer imponerande.

Har du själv hunnit testa The Witness ännu? Om inte så passa på att kika in Niklas recension där han skriver: "The Witness är helt enkelt en väldigt bra hyllning till logik och perception, som utmanar dig på ett sätt som få andra spel gör.".

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.