De flesta spelar The Witness utan problem, men för andra är det desto svårare. Rapporter om att spelet orsakar illamående har nämligen börjat dyka upp på nätet.

Förra veckan började nämligen diskussioner på Neogaf och Reddit samt Steam rulla igång där spelare uppgav att spelets pusselelement, i kombination med det smala synfältet, gjorde folk yra och vissa spydde till och med.

Här är en av kommentarerna på Reddit:

1

Vi själva har inte upplevt några problem när vi spelade The Witness. Dock jobbar utvecklaren Jonathan Blow på en "anti-motion sickness"-uppdatering som bör hjälpa. Enligt noteringar på spelet Steam-sida adderar uppdateringen ett bredare synfält, tar bort delen som får folk att må dåligt, och lägger till snabbare acceleration när man går och springer.

Videon nedan ger en god inblick i hur The Witness synfält fungerar idag:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.