Ny trailer på "Skywind" visat

Projektet att hotta upp Morrowind fortskrider

Det oerhört ambitiösa projektet att omvandla the Elder Scrolls III Morrowind till Skyrims grafikmotor har tagit sig ännu ett steg i utvecklingen. Utvecklarna har därför valt att släppa ännu en video för att visa hur långt de kommit, och visst ser det lovande ut. Utvecklarna har jobbat i 3 år redan och vi får hoppas att de orkar fortsätta.

Projektet går inte längre att spela i alfa då utvecklarna själva vill hålla projektet för sig själv under en period. Men det går att läsa mer om deras arbete i deras blogg.

Morrowind är av yttersta betydelse för de flesta spelarna och anses vara det spel i serien som verkligen satte fart på the Elder Scrolls framgång. Projektet är ett oerhört tungt ansvar och det finns många fans som har just sin egen upplevelse av spelet. Vi håller tummarna för att vi någon gång får lägga vantarna på den här versionen.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading