krig

Det är inte första gången som ett fåtal spelare fått lägga vantarna på Blizzards kommande pang-pang. Betan hölls nämligen i slutet av året och stängdes ned i december med löftet om en ny stängd beta under januari eller februari. Den här gången kommer den även innehålla extra godis enligt Blizzard i form av:

  • Nytt system för framskridningen i spelet.
  • Två nya kartor och ett nytt spelläge.
  • Flera olika uppdateringar för att balansera hjältarna mor varandra.
  • En rad uppdateringar till privata matcher samt spelläge mot AI.

Har du tidigare medverkat i betan så får du vara med även den här gången. Blizzard släpper dock in fler spelare den här gången, så har du inte registrerat dig så bör du göra det snarast på BattleNet. Betan drar nämligen igång den 9 februari för oss européer.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.