I april släpps From Softwares tredje spel i den brutala Dark Souls-serien. Dark Souls 3 lär garanterat få ner chefredaktören Andréas gråtandes på bara knän, men vi andra ser trots allt fram emot spelet. Sex minuter har nu släppts från när From Software körde en livestream.

Här kan vi se ett par nya uppdateringar. Som att det nu finns, precis som i Bloodborne, möjligheten att kliva snabbt åt sidan. Titta extra noga på när spelaren sticker sin dolk i ryggen på en fiende och jämför det med samma attack i Bloodborne för extra deja vú.

Hur likt Dark Souls 3 blir Bloodborne får vi veta den 12 april när det släpps till PS4, Xbox One och Pc.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.