Vad säljer Xür i helgen (5-7 feb)

Oh Suros, you came and you gave without taking...

I måndags avslutades senaste Iron Banner, den här gången med nya matchmaking-algoritmer som skulle göra lagg mindre märkbart. Och enligt snacket ska det ha funkat ganska bra, vad var era erfarenheter?

Nästa vecka är det dags för Crimson Days med en tillhörande patch (som bland annat tar bort special ammo i början av alla 3v3-matcher), men innan det är Xür på besök i helgen!

Immolation Fists

Alla titans kan skaffa sig ett par helt nya gauntlets som ger alla Sunbreakers en gratis Explosive Pyre, som får alla fiender som tar emot din hammare att explodera. Sunbreakers storhetsperiod är ju lite över, vilket kanske gör att du ändå inte kommer använda dem här.

Radiant Dance Machines

Helt nödvändiga till din Hotline Blong-dans som du kan köpa från Triss på tisdag, men kanske inte till så mycket annat. Gör att din hunter rör sig snabbare när du siktar med vapnet. Om du gillar det så toppen, men personligen tar jag hellre med mig min Mida Multi-tool i PvP. Om man inte vill

The Stag

Warlocks kan köpa The Stag, som kan ge extra super charge när alla ens fireteam-vänner är döda. Kan vara användbart i Trials of Osiris kanske? Men alltså rekommenderar hellre en massa andra exotics för warlocks istället. Ser kanske lite cool ut? Njae.

Suros Regime

Den allra första exotic jag fick, en kväll i september 2014. Åh vad vi älskade varandra, Suros och jag. Vi tog aldrig ett steg i Cosmodrome utan varandra. Vi var där under loot cave, vi besökte Black garden tillsammans och jag bar dig stolt på min rygg när vi åkte tillbaka till tower. Visst, du har fått ett lite coolare och mörkare utseende. Och du har blivit relevant i PvP igen efter att ha legat flera månader i min vault. Men på insidan kommer du alltid vara min Suros. <3

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading