Hypen inför Street Fighter V växer sig allt större i takt med att lanseringen närmar sig. Vi har tidigare rapporterat om Kens introduktionsvideo, men nu har Capcom släppt ytterligare tre liknande filmer för nykomlingen Necalli, återvändande Nash och veteranen Zangief.

Ser du fram emot Street Fighter V? Diskutera gärna på vårt forum.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Percy Oropeza

Percy Oropeza

Skribent

Ung sydamerikansk spoling som alltför ofta drömmer om svunna tider, en tid då arkadspelen dominerade branschen. I arkadhallarna upptäckte Percy spelserier som Killer Instinct och Tekken, två spelserier han vördar än i dag. Han har även en förkärlek till våldsamma actionspel och har alltid med sig en bärbar konsol när han är ute på vift.