Respawn berättar mer om Titanfall 2

Japp, projektet är på gång.

Som bekant arbetar Respawn Entertainment för fullt på uppföljaren till Titanfall. Som det ser ut planerar EA att släppa spelet innan 31 mars 2017 och nu får vi äntligen veta lite mer.

I en intervju med Forbes berättar Lead Writer Jesse Stern mer om projektet och att det kommer att utspela sig i en värld där teknologin möter magin. Dock kommer spelet fortfarande att vara "grounded, dirty, human and real".

Förutom multiplayer kommer spelet även att skeppas med en singleplayer-del.

"So we are doing our best to deliver a vision of grand global colonial warfare retelling the story of the American Revolution and the American Civil War in space. We imagined the next generation of immigrants moving out to the new frontier of an inhabitable planet. Rather than taking a traditional sci-fi approach to that we wanted to look at how that would happen practically, what the ships would look like and with machines that were designed for excavation and construction , demolition and working the land, and what happens when they are turned into instruments of war."

Han fortsätter:

"What inspires us is the junction of technological advancement with the inevitability of conflict and war and what the next war might look like. In Titanfall 2 there will be a lot of [scenes] where science meets magic, but keeping it grounded and dirty and human and real."

Får vi en trailer på E3 tro?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading