Nya scener från kommande Dark Souls 3 finns nu att beskåda på webben. Denna gång är det någon som möter en av spelets bossar och filmen är en så kallad "off screen" sådan, det vill säga, någon har filmat tv-skärmen.

Hursomhelst så har ni videon nedan. Varning för att det kan förekomma spoilers.


۞ by AGB-Media

Tack, N4G!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Petter Hansson Frank

Petter Hansson Frank

Esport-redaktör

Trots uppväxten som bondpojk i en av Jämtlands avkrokar lyckades Petter tidigt intressera sig för spel i alla dess former. I dagsläget får dock nästan allt annat stryka på foten för Dota 2, ett spel som Petter borde vara proffs i vid det här laget.