Chefredaktörens blogg: Vi lanserar en ny artikelkategori vid namn New Game +

Lösa tankar och funderingar.

Vi på Eurogamer vill lägga en personlig touch i allt vi gör. Därför räds vi inte för att beblanda åsikter med nyheter, istället för att skriva objektivt, och vi internskämtar gärna högt och lågt.

En funktion som saknas på sajten dock, och som jag vet varit efterfrågad, är bloggar. Eftersom vi tillhör ett nätverk med en uppsjö Eurogamer-sajter måste varenda funktion godkännas i samtliga led. Just bloggar är något vi inte lyckats få till än, förutom denna spalt då som är en slags kompromiss.

Av den anledningen lanserar vi idag en ny artikelkategori på sajten - New Game+. Här kommer redaktionen skjuta ut bloggiga och snackiga åsikter om spel, prylar och branschen i allmänhet. Tanken är att det ska vara en skön mix av det vi kallar "Åsikter" fast i kortare form.

Först ut på bollen är redaktör Petter Hansson Frank. Han berättar om sitt Playstation 4-velande. Kika här.

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading