Mirelurk, ett av Fallout 4s äckligaste djur, är antagligen ansvarig för de flesta dödsfallen i spelet. Deathclaws i all ära (de är ju trots allt dödligare), men Mirelurk finns precis överallt och allt som oftast i hordar.

En Mirelurk? Inga problem.

Tre Mirelurks, inkluderat en legendarisk och en kung? Lite jobbigare.

Samtliga ovan plus en drottning och faktumet att de kom i bakhåll? Räkna med ond bråd död.

I den här videon (som du kan kolla på nedan) slåss 10 000 Mirelurks mot 500 stycken Brotherhood of Steel. Utan att överdriva utgör de små krypen en större armé som kan få vem som helst att gå under. Striden går i vågor och ökar successivt med fler kryp varje gång. Resultatet är... hisnande:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.