April kan gärna få komma lite snabbare. För Dark Souls 3 - eller spelet som kommer sluka all vår tid - släpps nämligen inte förrän den 12 april. Som tur är ger oss Bandai Namco något att knapra på tills dess, nu introsekvensen till det mardrömslika spelet.

Dark Souls 3 släpps till PC, PS4 och Xbox One och ska tydligen vara ännu mer öppet än något av sina föregångare (och Bloodborne). Förhoppningsvis är det också lika svårt.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.