Flyg högt i Fallout 4 i Rocket Jump-mod

Det brinner om skorna.

Rocket Jump, ah, denna ljuva fritidssysselsättning. Lika naturligt för en spelare som att lunka till kylen för en ny burk Red Bull eller skrika på föräldrarna som inte fattar att det fasen inte går att pausa i World of Warcraft. Och nu går det göra just detta i Fallout 4.

Utföra en Rocket Jump alltså, inte skrika på dina föräldrar - det får du göra utanför spelet. Preston Garvey har inte tid med något sånt, det finns ju byar att rädda. Det är moddaren EzPlays som jobbar på ett sätt för dig att flyga högt ovanför Commonwealth.

Modden är inte helt färdig ännu, men EzPlays uppmanar alla att följa hans kanal för att skynda på utvecklingen. Fult sätt att jaga prenumerationer på? Absolut, men jag vill fan mig ha en Rocket Jump-mod! Kolla här hur tufft det ser ut:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading