Nya Overwatch-betan har fått massa fräcka uppdateringar

Inget leveltak och öppna Loot Boxar.

Det är dags för andra omgången av Overwatch-betan. Och självklart har Blizzard passat på att uppdatera lite allt möjligt.

1

Största nyheten är att istället för att levla upp en individuell hjälte så får spelaren levels låsta till sitt konto, som låser upp loot i form av kosmetiska prylar. För varje ny level så låser du upp en Loot Box som innehåller fyra saker så som exempelvis nya skins, emotes, vinnarposer och spelarikoner.

Allt du låser upp i Loot Boxarna är rent kosmetiska uppgraderingar och påverkar alltså inte spelarens förmågor på något sätt. Det kommer inte heller finnas en level cap vilket regissören Jeff Kaplan förklarar för PC Gamer, så du kan alltså fortsätta levla i all evighet.

Det kommer gå att köpa Loot Boxes för riktiga pengar, men någon prissättning har ännu inte bekräftats. Det går även att byta in din loot mot in-game-pengar och sedan köpa specifika prylar.

Utöver detta så finns nu ett nytt spelläge: Control, där två lag ska slåss om specifika områden. Det går även numera att spela i två stycken om sex personer mot AI-motståndare.

Våra kollegor på Eurogamer.net har sammanställt en mysig video där de går igenom några av nyheterna i Overwatch. Klippet har du här:

Vill du komma åt betan så skriv upp dig här. Blizzard plockar in spelare lite titt som tätt.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Blizzard söker folk för ännu ej utannonserat projekt

Två jobb har utannonserats hos Blizzard.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading