bild

Det har tisslats och tasslats kring en uppföljare och alla har förväntat sig att den redan utannonserats, vilket inte är fallet. Men nu har alltså Bungie tagit bort munkaveln för att utannonsera Destiny 2 som då ska komma 2017. Möjligheten att få se Destiny 2 på E3 ökade just rejält.

Utöver det här så meddelar även Bungie att det kommer komma ett antal förändringar i det nuvarande spelet innan vi når dit. De flesta fansen vet redan att det utannonserats en större uppdatering som ska komma någon gång under våren, men nu väljer man alltså att sparsamt dela med sig av information kring vad vi kan förvänta oss i den uppdateringen.

Light level-taket kommer att höjas markant, men man lovar också nytt gear och PvE-innehåll. Mer än så säger de inte och lämnar fansen att spekulera minst lika mycket som innan. Vilken form av PvE-innehåll kommer det bli till exempel?

Det finns dock mer att avslöja. Ett nytt stort DLC verkar även komma till hösten och gissningsvis kommer det vara i storlek av Taken King. Antagligen kommer det även knyta ihop säcken innan Bungie lämnar över till uppföljaren, men än så länge kan vi bara spekulera.

Vad tycker fansen? Är Bungie för snåla med informationen eller är det här precis tillräckligt för att hype-nivån ska höjas 150%? Vad tycker ni om Crimson-uppdateringen?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.