Mario och Sonic får premiärdatum

Maskotarnas OS-spel kommer då.

Snart är det sommar-OS igen! Tiden går så fort så fort. Och som vi har längtat efter ännu ett halvtrasigt Mario & Sonic-spel. Nintendo har lyssnat till våra böner och ger oss nu ett premiärdatum till 3DS-varianten av Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games. Redan den 8 april kommer vi få button-masha våra stackars 3DS-maskiner till döds för att se vem som är snabbast av Mario och Sonic på ett 100-meters lopp. Om du är trött på de stora maskotarna så finns det nu ett par nya karaktärer att välja från; Birdo, Rouge, Diddy Kong, Zazz, Nabbit och Jet the Hawk.

Storebros-versionen til Wii U har ännu inte fått ett datum.

Vi håller tummarna att Mario & Sonic i Rio blir det drömspel det har potential att bli - den spirituella uppföljaren till Track and Field eller Virtua Athlete - men antagligen blir det ännu en trött tävling utan riktigt allvar:

Kolla även in lite gameplay:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

FeatureTrailern - spelvärldens samhällsfara nummer ett?

Alex om ständigt krossade förväntningar i spelvärlden.

FeatureThrowback Thursday: Eternal Sonata

Så mycket mer än bara ett spel.

FeatureThe Witcher III: En värld utan kompromisser

Adam har fått chanen att intervjua Witcher-teamet om spelvärlden i deras efterlängtade rollspel.

Tävling: Vinn massor av Fallout-prylar

Prylar och loot - vi tävlar ut ett härligt Fallout-paket.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading