Statistik från den stängda The Division-betan

Blivit tradition att delge sånna här siffror.

Det har blivit tradition för de stora spelhusen att offentliggöra statistik över beta-testande. Ubisoft vill inte vara sämre med deras The Division så kika nedan och njut.

Sen att det är siffror från en stängd beta gör det hela lite mindre intressant, vem bryr sig om några få utvalda? För mig är det alltid ett varningstecken när en studio väljer att köra en stängd beta, som att det inte tål att visas upp, men de vill ändå ha spelarnas tid.

Vad fint då att Ubisoft och Svenska Massive Entertainment planerar att även köra en öppen beta mellan den 18 till 21 februari.

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading