Förra veckan fick vi nys om en intervju mellan Forbes och Respawn Entertainment att kommande Titanfall 2 kommer vara "grounded, dirty, human and real", samtidigt som det utspelar sig i en värld där magi och teknologi möts. Även fast jag spelade ytterst lite av första Titanfall så låter detta riktigt intressant, men nu vet vi också att spelet kommer få actionfigurer släppta samtidigt.

McFarlane Toys, som ägs av serietecknaren Todd McFarlane, har i samarbete med Respawn tagit fram en linje leksaksfigurer på sju tum baserat på Titanfall 2, med "the same meticulous level of detail that McFarlane has become known for over the last two decades". Lanseringen av båda parter är också härmed planerade för vintern 2016.

"This is a perfect fit. McFarlane [Toys] was created so I could make cool stuff just like this," säger McFarlane. "Without saying too much about the new game... You're not going to believe where we can take this."

McFarlane Toys jobbar även på ett konstruktionsset baserat på Five Nights At Freddy's som förstås ser lite sötare ut än skräckinjagande som vi är vana vid.

Kolla in exemplen nedan för att se vilken kaliber vi har att göra med:

2015/articles//a/1/8/1/1/3/0/9/eurogamer-aqybmu.jpg
2015/articles//a/1/8/1/1/3/0/9/eurogamer-qhdnr4.jpg

Tack, Polygon.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.