Som alla vet vid det här laget jobbar inte demonproducenten Hideo Kojima hos skräckföretaget Konami längre. Nu styr han över sitt bolag Kojima Productions med en fri vilja, fast med finansiering av Sony. Ut ur askan och in i elden har skämtsamt sagts om Kojimas val att göra exklusiva spel till Sony. Men det kunde ha varit värre, Sony försöker iallafall inte hindra Kojima att göra som han vill. Som att censurera hans nya Youtube-projekt till exempel.

Kolla in nedan och hör vad Kojima tycker om dittan och datten:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (3)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.