Onlinerollspelet Final Fantasy XIV kommer senare denna månad att uppdateras med kommande uppdateringen Patch 3.2 - The Gears of Change, närmare bestämt den 23 februari. En hög med nytt material väntar spelarna, så som ett nytt mentorsystem som låter erfarna spelare hjälpa gröna nybörjare.

Genom en nysläppt trailer får vi en fin inblick i den nya raiden Alexander: Midas, nya dungeons och mer fina grejer.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.