Vad säljer Xür i helgen (12-14 feb)

All you need is... exotics?

Igår fick vi äntligen, efter flera veckors tystnad från Bungies sida, veta vad som kommer hända med vårt favoritspel närmsta året. En "content drop" senare i vår med nytt PvE-innehåll och grejer att sukta efter, en större expansion i höst och så en riktig uppföljare nästa år. Jag ska inte gå in på mina tankar om det riktigt än utan jag sparar det till en kommande text om Destinys status såhär mitt i "year 2". Håll utkik!

Annars är Crimson Days i full gång i spelet. Jag har både spelat en hel del Crimson Doubles och köpt Drake-dansen, och det är ungefär allt som finns. Allt bra med Crimson Doubles är det som är bra med Trials of Osiris, det vill säga svettigt och spännande. Belönar bra kommunikation, skicklighet och strategi. Men ja, allt det där har vi ju redan i spelet. Istället handlar allt om den åtråvärda 320 ghosten som kan droppa som reward, men jag har inte sett den än efter 25+ matcher. Däremot hörde jag en kompis kompis som fick en som 302. Så... ja.

Hur som helst, Xür hänger i hangaren över helgen och har med sig detta:

Peregrine Greaves

Vantar till din titan som buffar din shoulder charge om du gör den i luften. Kan så klart ge den där extra skadan som faktiskt dödar någon i PvP, men shoulder charge är risky business i sig och den där extra skadan är knappast tillräckligt bra perk för att locka mig.

Celestial Nighthawk

Gör att din Golden Gun på huntern får ett skott istället för fyra, men det där skottet ger 6x skada. Meningslös i PvP där Golden Gun i princip alltid är one shot kill ändå, men kan vara kul att använda i vissa PvE-situationer.

Obsidian Mind

En av mina favorithjälmar för warlocks, kanske den ultimata exotic för alla Voidwalkers. När du dödar med Nova bomb får du mer super energi till nästa Nova bomb. Om du använder den här hjälmen med vapen som ger extra super energi kan du få en Nova bomb ca varje minut i till exempel olika strikes. Snygg, rolig och bra hjälm. Köp!

Dessutom kan du plocka på dig exotic gauntlet engram för 19 strange coins. Glöm inte att fylla på dina Three of Coins!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading