Den gigantiska föreställning som kallas Super Bowl är finalen på den amerikanska fotbollssäsongen och rankas bland världens största tv-händelser där några ynka sekunders reklamtid kostar miljontals dollars. Nu vet vi inte hur mycket Nintendo spenderat för att visa upp den Pokémon-reklam som visades i pausunderhållningen, men enligt AdBlitz 2016 blev den iallafall framröstad till årets bästa reklam. Nu var kanske inte konkurrensens stenhård, det är ändå reklamfilmer vi snackar om, med filmer om mjällschampo och halstabletter.

Har du inte sett den än, så ta en titt nedan:

Denver Broncos vann matchen mot Carolina Panthers med 24-10.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.