Donkey Kong 64 i Unreal Engine

Gud så mysigt!

Det är sannerligen populärt att göra om gamla spel i Unreal Engine 4-skrud, kolla bara vad fans gjort med Star Wars: KOTOR här. Nu är det Donkey Kong 64s tur.

Även om vissa designval i videon inte känns helt rätt anpassat till Donkey Kong så är detta vansinnigt mysigt. Tänk om vi faktiskt hade fått spela ett äkta gamalt 3D-plattformsäventyr igen, fast med HD-grafik som får dina ögon att smälta. Vi har Yooka-Laylee att se fram emot, men visst hade ett Donkey Kong i 3D sett fint ut till Nintendo NX?

I videon finns också snuttar på hur Ocarina of Time skulle kunna se ut om ett fingerfärdigt fans fick hotta upp Links ansikte lite. Dessa videos har vi sett så många gånger att vi länkar till skaparen CryZENx youtube-sida.

Nu dags att njuta av tidernas bästa tvspels-apa:

2
Så här såg DKs hus ut på Nintendo 64.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading