EA avslöjar detaljer kring nästa uppdatering av Star Wars Battlefront

Vapen och skepp balanseras ytterligare.

Januari-uppdateringen av Star Wars Battlefront innehöll - förutom en ny bana - en massa tweaks av vapen och Star Cards för att få till en mer rättvis balans i striderna. Bland annat så försämrade utvecklarna DICE Chewbaccas kära bowcaster och de sanslöst irriterande homing shot rätt så rejält. Till dem som älskade att fega med hemsökande missiler så blev vapnet nu nästan värdelöst.

Enligt Battlefronts community manager Sledgehammer70 kommer detta fixas till i nästa uppdatering som kommer i slutet av februari:

"I have a feeling the community will be excited to hear the Bowcaster and Homing shot will be getting further tweaks to bring them back in line where we feel they should be. Yes, these would be considered 'buffs' but we're not going into specifics until we reveal the full patch details."

Flygskeppen i spelet kommer också få sig en uppdatering enligt Sledgehammer70:

"We have been gathering feedback across the board around Starfighters and are getting ready to make some changes across the board. The first item, of course, revolves around the A-Wing, as our team outlined here, you will see changes in how the A-Wing's hit-box functions among other adjustments to make sure this Starfighter is aligned with its counterpart."

"Other changes will be made, but another particular item ties to the use of Starfighter shields being used to ram ground vehicles with no repercussions. This will also be addressed in the update."

Ett fan tog också mod till sig via Twitter för att fråga självaste Lead Designer Dennis Brännvall om det kommer ett offline-multiplayer läge som det ryktats om. Han fick det kryptiska svaret att "Det finns inget datum, men att det ser lovande ut."

EA gillar att sitta och trycka på sin information, vi har alltså inte ens ett datum för februaris uppdatering när mer än halva månaden har gått. Det ger EA makt, men det gör oss fans otåliga. Vilket såklart är meningen, men balansen av att säga precis rätt mängd är hårfin, annars tröttnar folk. Det är ju trots allt en uppdatering av vapeninställningar vi snackar om, inte ett nytt spel!

Ge oss datum EA, så lovar vi att slaviskt följa allt ni gör.

Under tiden får vi roa oss med lite Youtube:

Tack, Express.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Om huvudpersonen i GTA V var en kvinna

... men pratade i samma stil som spelets män.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading