Vad säljer Xür i helgen (19-21 feb)

Snygga hjälmar och bra all around-vantar.

Jag har nyligen börjat spela Destiny på Xbox One (kör vanligtvis på Playstation 4) och blivit lite nyförälskad i spelet igen, efter flera veckor av dalande intresse. The Taken King-uppdateringen med hela quest-systemet gjorde verkligen mycket med grundspelet jämfört med när det släpptes i september 2014, och det är befriande att få spela PvE-innehåll igen efter flera månaders torka på end game-fronten. Även om det i grunden är samma uppdrag jag redan spelat x antal gånger.

Det är väl det som känns mest frustrerande med Destiny, det finns ett så bra spel här men jag får så sällan uppleva det! Hur som helst, Xür är här igen och den här helgen bjuder han på detta:

The Taikonaut

Älskar designen på den här hjälmen för titans, som påminner om de klassiska astronauthjälmarna NASA kör på idag. Lägger till tracking på rocket launchers som saknar det, så den passar mycket bra ihop med Dragon's Breath till exempel. Dessutom droppar heavy ammo oftare vilket alltid är användbart i PvE.

Skyburners Annex

En annan mycket snygg hjälm för hunters! Den ger mer super energy och kan generera orbs när du dödar med heavy weapon, vilket egentligen bara är användbart vid få PvE-tillfällen. Men den är snygg!

Claws of Ahamkara

Vantar för din warlock som ger dig snabbare melee och en till melee charge. Bra all around-vantar som kan passa både i PvE och PvP. Eftersom warlocks har en melee som räcker så långt kan den till och med göra underverk i PvP om man använder dem rätt.

Ok det var det! Hörs nästa helg!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

E3 2016: Kolla in nya Prey

Rymdäventyr med en psykologisk twist.

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading