Fem urtidsdjur vi vill smiska i Far Cry Primal

Mer eller mindre urtidsdjur i alla fall.

Även om Far Cry-serien har gjort sitt bästa att agera överlevnadssimulator så finns det en hel rad med indie-pärlor som slår dem på fingrarna. Det är kanske därför som så många faktiskt hurrade när de visade upp sitt Far Cry Primal som är den nästa delen i serien vi ska få ta del av.

I Primal ska vi nämligen få gå tillbaka till människans rötter där vi inte nödvändigtvis är de värsta jägarna. Men om vi känner utvecklarna Ubisoft Montreal rätt så kommer det finnas en hel del overkliga scenarion, och det är därför vi även har önskemål på vad vi skulle vilja smiska för urtidsdjur när spelet väl står i butikshyllan.

1
Jag stoppar inte in min arm där för att borsta tänderna. Kanske ett spjut dock.

Kronosaurus

Vi vet redan att Far Cry inte alltid håller sig inom rätt tidsramar. Hur förbannat läskigt hade det då inte varit ifall en gigantisk Kronosaurus lurpassade i vattnet så fort som vi vill ta oss ett dopp för att tvätta bort urtidssmutset under våra naglar? Hade det varit i en bassäng hade vattengästerna hoppat ur vattnet och jag hade utan tvekan slagit världsrekord i kortbane-VM. Men tänk er då känslan att fälla en sådan best i ett element där du är helt utsatt. En mäktig känsla som kommer få alla runt lägerelden att gapa av avund.

Sid

Jättesengångare

Jag ska erkänna att det bara finns en enda anledning till att jag vill jaga rätt på det här djuret, och det är på grund av Sid från barnfilmen Ice Age. Många fullkomligt älskar Sid, vilket gör det extra roligt att jaga rätt på den lilla krabaten. Trots det så var den här arten ändå ett svårt byte för jägare. Skinnet var tjockt nog att stå emot de flesta kastspjut och klorna kunde slå av trädgrenar, vilket gjorde att jägare som var för närgångna fick mer smisk än de själva kunde ge.

yoshi

Yoshi

Rörmokarens vän är inget annat än en kramgo dinosaurie som dessutom fick mer gosfaktor i och med Yoshi´s Wooly World. Men hur roligt hade det inte varit med ett härligt påskägg där vi hittar färggranna ägg i en grotta för att sedan möta en grön liten skräcködla som vi sedan kan rida på? Vi vet som sagt att vi redan kommer att kunna ha tama djur, så en liten blinkning åt det här hållet skulle vara en ren fröjd för ögat. Glöm inte heller craftingmöjligheterna med Yoshis tunga om ni istället skulle vilja kasta ned den stackaren från ett stup.

rex
Tittut!

Tyrannosaurus Rex

Jag vet vad ni tänker, hur kan jag välja så mycket dinosaurier? Enkelt nog för att dinosaurier är bäst. Tyrannosaurus Rex är dessutom den mest hårdkokta och tuffaste av de alla, vilket gör det till ett givet byte. Men mest av allt väljer jag den här dinosaurien för att jag alltid börjar skratta när jag tänker på hur en Tyrannosaurus Rex gör för att klappa händerna. Stackare.

pingvin
De är farliga i grupp!

Jättepingviner

Uppenbarligen fanns det här för över 30 miljoner år sedan. Uppenbarligen var de högre än en normal människa. Helt plötsligt är inte den roliga gångstilen så rolig längre. Men vad gör det när det finns mer kött på kroppen? Så länge vi utnyttjar vår rörlighet som jägare så borde det här vara en lätt uppgift med mål att höra pingvinens söta skrik av förtvivlan i en solnedgång nära dig.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

FeatureDärför ska du vara taggad på Quantum Break

Vi berättar anledningarna till varför du ska hålla koll på Remedys kommande tredjepersonsskjutare.

FeatureSå här var Sonys presskonferens

När alla trodde att Playstation inte skulle leverera i klass med Microsoft så krossade de allt motstånd.

Recension: Skylanders: SuperChargers

Nytt år, nya plastfigurer. Chefredaktör Andréas har förkovrat sig i färgglada plattformsvärldar.

FeatureVad spelar vi i helgen? (17-19 juni)

Orkar vi mer spel såhär post-E3? Har påven en konstig hatt?

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading