Säsong 3 av Killer Instict börjar närma sig, och denna gång får vi både crossplay mellan Xbox One och PC samt gästspel. Battletoads-Rash joinas av allas vår favorit-covenant Arbiter, på köpet får vi dessutom en Halo-bana.

Killer Instict - Season 3 släpps någon gång under mars.

Checka in trailern:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Percy Oropeza

Percy Oropeza

Skribent

Ung sydamerikansk spoling som alltför ofta drömmer om svunna tider, en tid då arkadspelen dominerade branschen. I arkadhallarna upptäckte Percy spelserier som Killer Instinct och Tekken, två spelserier han vördar än i dag. Han har även en förkärlek till våldsamma actionspel och har alltid med sig en bärbar konsol när han är ute på vift.