Det finns sexiga konsoler och så finns det Dark Souls-konsoler. För en PS4 med Dark Souls 3-tema släpps snart i Japan, och hittar förhoppningsvis hit i väst.

Utgåvan släpps samtidigt som Dark Souls 3 i Japan, alltså 24 mars, och släpps i två versioner: Cinder Knight och Elite Knight. Båda versionerna kommer med spelet, ett DS3-tema, soundtrack och ett skivfodral.

2015/articles//a/1/8/1/3/1/7/0/eurogamer-djnoko.jpg

Ingen information finns alltså om den kommer till Europa, men Dark Souls 3 släpps här till Xbox One, PS4 och PC den 12 april.

2015/articles//a/1/8/1/3/1/7/0/eurogamer-gu3sqs.jpg

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.