Tom Clancys Division-beta spelades av 6.4m spelare denna helg, vilket är ett nytt rekord för nya titlar under den här generationen.

1

För att sätta det här i ett annat perspektiv så ska vi meddela att Destinys beta spelades av 4.6m spelare. Visst hade färre människor en ny konsol under den perioden och PC-spelare drar ju även sin del av spelare. Destiny hade dock fördelen att spelet fanns till last-gen.

Genomsnittstiden att spela var enligt Ubisoft 4h och 52 varav en tredjedel av den här tiden spenderades i Dark Zone, vilket är spelets multiplayerfunktion.

"We want to thank the millions of people who joined in on The Division's Open Beta," sa creative director Magnus Jansen. "We hope everybody enjoyed playing, and we think the beta is going to help ensure a great launch for the game. We're looking forward to everyone getting their hands on the full game when The Division is released on March 8th."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.